Rólunk

Légkondícionált utastér, szállítható személyek száma 16 fő

 

A minibuszok igénybevételének komoly létjogosultsága lett az elmúlt években. Számtalanszor előforduló dilemma kisebb létszámú csoportok esetében, hogy több (akár saját) személygépkocsival utazzanak, avagy igénybe vegyenek egy 15-16 fős minibusz szolgáltatást.

 

Minibusszal olcsóbb, mint vonattal???

Lássunk egy példát:

Budapest – Nyíregyháza viszonylatban egy tejes árú menetjegy időszaktól függően 5.090 Ft-tól 7.200 Ft-ig vásárolható meg. Ez pályaudvartól pályaudvarig és csak egyszeri – azaz csak oda, vagy a visszautazásra – értendő, tehát nem a teljes utazás költségét tartalmazza.

15 fő esetében ez 76.350 Ft-tól 108.000 Ft-ig terjed

Minibusszal háztól – házig utazhat! Ugyanezekkel a kondíciókkal az utazás költsége oda-vissza: 93.500 Ft, azaz személyenként:

6.235 Ft

[hr]

Egy 16 fős minibusz üzemanyag fogyasztása alig több, mint egy személyautóé, azonban kapacitásában 3 személyautót kivált melynél, ha csak a környezetre gyakorolt terhelést vesszük figyelembe, már az is jelentős csökkenés.

Nem elhanyagolható szempont a biztonság! Szolgáltatásunkat rendszeresen karbantartott, kitűnő műszaki állapotú járművel végezzük.

 

Iskolák, Óvodák, Nyugdíjas otthonok, egyéb intézmények

.

Kirándulások, uszoda, színház, eseti és rendszeres megrendelések, illetve egyéb utazások lebonyolítása belföldre és külföldre egyaránt.
Oktatási, egészségügyi intézmények részére, többszöri megrendelés esetében, 365 napos időszakban igénybe vehető a kilométer gyűjtő kedvezmény szolgáltatásunk, melynek lényege, hogy négy alkalommal megrendelt utazás esetében, az ötödik út egy tetszőlegesen kiválasztott időpontban, az addig megtett utazások átlag távolságáig díjmentes.
A kedvezmény részletes ismertetésével kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

.

Csoportos kirándulások, utazások

.

Cégeknek, kluboknak, baráti társaságok figyelmébe ajánljuk az oldalunkon található utazási ötleteink bármelyik helyszínét. Rugalmas szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az Önök egyedi igényei – lehetőségeink szerint – maximálisan érvényesüljenek. A helyszínekhez többnyire kiegészítőként megtalálhatók az útvonalak mentén lévő látnivalók, lehetséges pihenőhelyek, éttermek elérhetőségei is.
Rendszeres megrendelőinknek kilométer kedvezménnyel köszönjük meg, hogy minket választanak utazó partnerként.

 .

Szerződéses megállapodás, rendszeres megrendelések

Természetesen cégünknél is lehetősége van közösen, előre megállapodott feltételek szerint, rendszeres időpontokon lebonyolított autóbuszos személyszállításra. Lehet ez dolgozói be-, illetve hazaszállítás, rendezvényen vagy konferencián megjelenés, illetve küldemények eljuttatása adott helyre. A feltételek kialakítása írásban, kétoldalú megállapodás alapján történik.

 .

.

 Kérjen árajánlatot emailben

  [span10 custom_class=”offset1″]

  [cherry_parallax image=”Alcsut_szentjános-bogár.jpg” custom_class=”parallax-box__style-5″]

  Kövessenek bennünket a Facebook-on is

  .

  [/cherry_parallax]

  [row]

   

  Vélemény, hozzászólás?

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Egynapos utazás ajánlatok, ötletek