xgyik17

A beszélgetős Fórum használata

A Fórum használata regisztrációhoz kötött!

Ezt a https://travelbus.hu oldalon a Fórum menüpontra kattintva indíthatod el...

A BEJELENTKEZÉS gomb alatti "Felhasználói fiók létrehozása"-ra kattintva egy újabb ablak nyílik meg:

Felhasználónév:

Fontos, hogy olyan nevet válassz, amit meg tudsz később jegyezni.

Megjelenítendő név:

Ez a név fog megjelenni a hozzászólásaidban, így akár lehet a valós, vagy a beceneved is.

E-mail:

Ezen az email címen fogod megkapni a regisztrációs visszaigazoló levelet és ide fognak érkezni a feliratkozott témákra érkező értesítések, hozzászólás esetén.

Profilkép feltöltése:

Feltölthetsz egy profilképet Magadról, mely a hozzászólásaid mellett fog megjelenni. Ha nem töltesz fel képet, akkor is tudod használni a fórumot. A képed helyett egy üres sziluett fog látszani. Ezt később is megváltoztathatod.

Feltételek elfogadása:

A hírlevélre nem kötelező feliratkozni, ettől még sikeres a regisztráció. A további 3 ablakba viszont kell a pipa, különben nem lesz sikeres a művelet. Ezek (részünkről) kötelező feltételek, ami előfeltétele a regisztrációnak. Ne félj, semmi hátrányod sem származik belőle!

A végén már csak a regisztrációs gomb marad...

Ezt követően kap egy emailt, mely segítségével létrehozod a fiókod jelszavát. Ezt kétszer kell beírni, lehetőleg ugyanúgy.

Ha végeztél lépj be a TravelBus weboldalára: https://travelbus.hu

A FÓRUM menüpontra kattintva be tudsz lépni a beszélgetős felületre. Ha kipipálod az "Emlékezz rám" ablakocskát, legközelebb nem kell újra kitöltened a lapot.

Ha minden sikerült, beléptél az oldalra. Az elsőre bonyolultnak tűnő felület az alábbi rendszerben látható:

Saját profilom módosítása:

Ez egy kicsit nehézkesebb, sajnos eddig nem találtam egyszerűbb megoldást...

Ha módosítani, bővíteni szeretnéd az adatlapod, vagy képet feltölteni magadról, először legalább egyszer írnod kell egy hozzászólást... ezután a saját képed alatti kis háromszögre kattintva éred el az apró fogaskereket... itt:

Bár az oldal sokáig teszt üzemben fog működni, bátran használjátok. A magyarítás nagy része már készen van, a többit még keresem. Sajnos a gombok nem módosíthatók teljes mértékben, próbáljatok ki mindent, elrontani nem tudjátok.

Jó beszélgetést, olvasgatást kívánunk Nektek!

Vissza