kirandulas_20240512

Vissza az Utazás ajánlatokhoz

Jelentkezem

 

 

Szabad helyek száma: 1

Jelenlegi létszám: 25 fő

Ezen a helyen 2019 óra nem jártunk és azóta visszavágyunk. Hosszú utunk lesz, messzire utazunk!

Alsó–Ausztria egyik legszebb kis szurdokvölgye és vízesése, a Myrafälle. Olyan megkapó, hogy még a fenséges Mária Terézia császárnő is megcsodálta. Ám a Myra-vízeséseket azóta látogatják igazán sokan, mióta 1878-ban megépítették a Leobersdorf-Gutenstein vasútvonalat, az osztrák turistaklub pedig kis hidakat, lépcsőket ácsoltatott a vízesések fölé. Bár a víz adta erőt az elmúlt évszázadban keményen befogták áramtermelésre, a Myra-vízeséseknél mégsem ez, hanem a természetjárás győzött. A Myrafälle minden generáció számára jól járható, barátságos túra-és vízi park, de egy kicsit történelmi sétaút is.
A Myra-vízesés (Myrafälle) mindössze 600 méter hosszú, 70 méter szintkülönbséggel, 125 méteres magasságból zuhan alá. A víz a Myrabachból származik, amelynek forrása a 7 km-re lévő Unterbergben található. (forrás: elmenynektek.blog.hu)

A szurdok-völgyi belépő (melyet bejárunk) 5 euro, de a jegyet meg kell őrizni, mert csak ezzel hagyhatjuk el kiránduló területet is.

Kérünk Benneteket, hogy olyanok jelentkezzenek, akik bírják a szintkülönbséget.
Ide a kirándulóbot nem feltétlenül szükséges, mivel lépcsőkön megyünk fel, melyet korlátokkal segítik a feljutást.
Feltétlenül hozzatok magatokkal kényelmes (vízhatlan) kiránduló cipőt, elegendő vizet (másfél-két liter), szendvicset és esőkabátot.

A hazaindulást legkésőbb 16:00 órakor tervezzük.

Az indulás a XIV. kerület Mogyoródi út és a Hungária körút sarkán lévő murvás parkolóból lesz reggel 6:30 órakor. (Részletes térképet a travelbus.hu oldal jobb oldali gombsorában találtok).

Az egész napos autóbuszbérlés díja: 16.500 Ft személyenként, mely az oda és a visszautat tartalmazza, de további költségeket nem.

Az autóbuszbérlés regisztrációs díja 8.000 Ft személyenként, mely része a kirándulás árának, abból levonandó. A fennmaradó összeget akár utalva, akár a kirándulás alatt készpénzben is ki lehet fizetni.

Jelentkezni a travelbus.hu oldalon a - több helyen is megtalálható - „jelentkezem” gomb segítségével, vagy a felső menüsor „Jelentkezés” menüpontjára kattintva lehet.

A kitöltött jelentkezési lap elküldését követően szinte azonnal egy automatikus válaszlevelet kaptok, melyet 1-3 napon belül egy visszaigazoló levél követ. 

A regisztráció sikerességéről vagy sikertelenségéről is küldünk értesítést.

Nagyon fontos!

Kérjük, hogy a regisztrációs díjat, csak a jelentkezésetek visszaigazolását követően utaljátok!!! Kérünk Benneteket továbbá, hogy az utazási költségen kívül egyéb összeget NE utaljatok!

A regisztrációs díjat legkésőbb a - sikeres visszaigazolást követő - 3. munkanapig szükséges befizetni, a jelentkezés csak akkor minősül véglegesnek, ha a regisztrációs díj kiegyenlítésre került.

Ezt postai, vagy banki úton is lehet utalni az alábbi számlára:

Travel-Bus Bt.

Bankszámla szám:

OTP 11717009-21414343-00000000

Utalás esetében kérjük a megjegyzés rovatban tüntessétek fel a kirándulás pontos dátumát és a jelentkező nevét, amennyiben az eltér a számla tulajdonosától. Az összeg beérkezését követően emailben elektronikus számlát küldünk, mely igazolja a befizetést.

Bővebb információt a https://travelbus.hu/utazasi_feltetelek/ címen olvashattok!

Kérjük jelentkezéskor vegyétek figyelembe, hogy nem tartózkodunk folyamatosan a számítógép közelében, sőt igen gyakran kirándulunk. Ebből kifolyólag a jelentkezések feldolgozása 1-3 napot is igénybe vehet. Kérjük a türelmeteket!

Kérünk Benneteket, hogy egy jelentkező egyszerre maximum 3 személyt regisztráljon! Erre sajnos a csoportos visszalépések miatt van szükség.

Végül továbbra is azt kérjük, hogy a jelentkezési lapon kívül egyéb módon ne jelentkezzetek (pl. Facebook Messenger, „Ott leszek” gomb, Esemény hozzászólás), mert ezeket később szinte lehetetlen visszakeresni és ráadásul nem mindig vesszük észre.

Várunk Benneteket szeretettel!