xgyik2

Hogyan tudok jelentkezni a kirándulásokra?

 

A legegyszerűbb módja a jelentkezési lap kitöltése a [button text=”Jelentkezem kirándulásra” link=”” style=”warning” size=”large” target=”_self” display=”inline” icon=”no”] gomb megnyomásával, melyet a weboldalon több helyen is elhelyeztünk.

  1. A  weboldalon van egy „jelentkezési lap” menüpont.
  2. Ha feliratkoztál hírlevélre a leírások előtt találod.
  3. A kirándulásaink menüpont alatt, csak azoknál a kirándulásoknál látható a gomb, amelyikre még lehet jelentkezni.

A jelentkezési lapot értelemszerűen kell kitölteni, vannak kötelező mezők és van, ahol egy listából tudod kiválasztani a megfelelőt.

Sokan kérdezik, hogy miért kell megadni a lakcímet is? Ez a számlázás miatt szükséges. Részünkről a számlán kötelező feltüntetni a „vevő” nevét és címét, enélkül nem állítható ki bizonylat. Megnyugtatásképpen! A megadott adataitokat nem használjuk fel promóciós célokra és nem adjuk tovább harmadik félnek (hacsak az APEH nem ennek számít).

Ha egy kirándulást nem találsz a listában, az valószínűleg már betelt, nem tudsz rá jelentkezni.

Olyan is előfordul, hogy nem sikerül megbírkózni a jelentkezési lappal, ne csüggedj! Írj egy emailt nekünk és szívesen segítünk, ha tudunk. (mail.travelbus@gmail.com ,vagy travelbus.mail@gmail.com levelezési címre)

A megjegyzés rovatba bármit írhatsz, ami nem szerepel a lehetőségek között.

 

[button text=”Vissza” link=”https://travelbus.hu/gyik/” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

Egynapos utazás ajánlatok, ötletek