Travel-Bus Bt.

buszbérlés árak

16+1 személyes (16 utas) Mercedes Sprinter légkondicionált minibusz bérlés belföldre, külföldre sofőrrel:

Bruttó kilométerdíj: 200 Ft/km, óradíj: 5500 Ft/óra

A buszbérlés minimum kilométer egynapos belföldi utazás esetén 220 km, vagy minimum óradíj 4 óra.

 

A fenti árak az autópálya, fizetős utak, komp, parkolás, belépők, behajtási engedély felmerülő díjait nem tartalmazzák, ezek a megrendelőt terhelik. 

 

  • Többnapos (amikor a minibusz éjszakára nem tér vissza a telephelyre) és külföldi utaknál a minimális távolság 220 km naponta, az ennél kevesebb megtett kilométer esetében 8 órának megfelelő (bruttó 44.000 Ft) díjat számítunk fel.

 

  • Minibusz bérlés Budapest területén történő kiállásokra 15-15km-t, de 400 kilométert meghaladó megrendelések esetében ki- és beállási díjat NEM számolunk fel. Több felvevő cím esetében a kiinduló pont mindig az első címtől számít.

 

  • Áraink előzetes, vagy egyedi megállapodás esetében természetesen eltérhetnek a leírtaktól.

 

Díj kiegyenlítési lehetőségek, feltételek:

 

  • Árajánlat kérésekor mindig úgy történik a kalkuláció, hogy az már tartalmazza az esetleges egyéb (utazással kapcsolatos) összes költséget, így az ajánlatban szereplő végösszeget egyéb „meglepetések” már nem terhelik.

 

  • Belföldi utazás minibusszal: ilyenkor előleget szükséges fizetni, melynek összege az árajánlatban szereplő végösszeg 40%-a. A megrendelés lemondása a megrendelés időpontját megelőző 7. napon kívül díjmentes, 4-6 nap között az előleg 50%-a visszatérül, a 3 napon belüli lemondás esetén az előleg teljes összegét visszatartjuk.
  • Készpénz fizetés esetében a díj kiegyenlítése a számla átvételekor, banki átutalás esetében a számlán feltüntetett lejárati időpontig történik. A több mint 24 órával korábban történő előre utalás esetén – amennyiben a megrendelés meghaladja a minimum óra-, vagy kilométer díjak másfélszeresét (6 óra, vagy 300 km) a teljes fuvardíj 10 %-a a megrendelő kedvezménye!

 

  • Külföldi utazás esetén szintén előleget szükséges fizetni. Az előleg a teljes tervezett kilométer díjának 50%-a, mely a szállítás befejeztével részét képezi a teljes utazás fuvarköltségének, abba beleszámítandó.

 

A megrendelés lemondása a megrendelés időpontját megelőző 14. napon kívül díjmentes, 8-13 nap között az előleg 50%-a visszatérül, a 7 napon belüli lemondás esetén az előleg teljes összegét visszatartjuk.

 

Az autóbusz vezetőjének az éjszakai szállást és napidíjat (40 euro) biztosítani kell, azonban az étkezések költsége nem terheli a megrendelőt, vagy levonandó a napidíjból (10-30-30% arányban)

 

Szolgáltatásunk egyelőre alanyi ÁFA mentes, így megrendelőinkre ez a költség sem hárul.

.

  • Fontos!

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 561/2006/EK RENDELETE

(2006. március 15.)

(részlet)

6. cikk

(1)   A napi vezetési idő nem haladhatja meg a 9 órát.

A napi vezetési időt azonban meg lehet hosszabbítani legfeljebb 10 órára, legfeljebb hetente két alkalommal.

(2)   A heti vezetési idő nem haladhatja meg az 56 órát, és nem vezethet a 2002/15/EK irányelvben meghatározott maximális heti munkaidő túllépéséhez.

(3)   Az összeadódott összes vezetési idő bármely egymást követő két hét alatt nem lehet több 90 óránál.

(4)   A napi és heti vezetési időknek tartalmazniuk kell az összes, a Közösség vagy egy harmadik ország területén töltött vezetési időt.

(5)   A járművezetőnek egyéb munkaként kell bejegyeznie minden, a 4. cikk e) pontjában meghatározott módon töltött időt, valamint minden, az ezen rendelet hatálya alá nem tartozó kereskedelmi célú jármű vezetésével töltött időt, továbbá be kell jegyeznie minden, a 3821/85/EGK rendelet 15. cikke (3) bekezdésének c) pontjában meghatározott készenléti időt az utolsó napi vagy heti pihenőideje óta. Ezt a bejegyzést kézzel kell megtenni az adatrögzítő lapon, a kinyomaton, vagy azt kézzel kell bevinni a menetíró készülékbe.

7. cikk

Négy és fél óra vezetési időszak eltelte után a járművezetőnek legalább 45 perces megszakítás nélküli szünetet kell tartania, kivéve, ha pihenőidőt tart.

Ez a szünet felcserélhető egy legalább 15 perces szünettel, amelyet egy legalább 30 perces szünetnek kell követnie, elosztva e szüneteket oly módon hogy megfeleljenek az első bekezdés rendelkezéseinek.

Kérjen árajánlatot emailben