kirandulasaink

Aktuális kirándulásaink

Utoljára frissítve:

2021. június 8. kedd - 10:25

Amennyiben szeretne hírlevelet kapni,

kérem adja meg email címét, majd a visszaigazoló levélben kattintson a hivatkozásra:

Adatvédelmi tájékoztatót elolvasása

Kövessen bennünket a Facebook-on is!

Legyen Ön is tagja a TravelBus Facebook Csoportnak!

Like Us On Facebook Logo - Facebook Image Like Transparent Background Clipart (#262191) - PikPng

Az oldalon beszélgethet, megtalálhatja a kirándulásainkon készült képeket, kirándulási ötleteket kaphat, Last Minute utazásokra jelentkezhet.

Kérem mielőtt a kirándulásra jelentkezne legyen szíves figyelmesen elolvasni az alábbiakban az utazás feltételeit!

Ide kattintva bővebben tájékozódhat a jelentkezés feltételeiről, menetéről, az utazás lemondásáról, "last minute" utakról:

Utazási feltételek 2019. január 1-től

2020. június 19. szombat

Szabad helyek a minibuszon: 0 fő

Hosszú idő után újra együtt!!!

Rendhagyó eseményre várunk Benneteket egy kötetlen programra, beszélgetésekre a szavazataitok alapján a Gödöllői Erdészeti Arborétumba.
Nem szervezünk semmit, örülünk, hogy újra találkozhatunk Veletek.
Sok a kétely, a nyitott kérdés mikor és hogyan tudunk tovább kirándulni Veletek... beszélgessünk, sétáljunk együtt újra!

Sokan jeleztétek, hogy szívesen eljönnétek, ezért nem fogunk tudni Mindenkit a helyszínre szállítani. Kérjük, hogy akinek van lehetősége. vegye igénybe a közösségi közlekedést, akik viszont végképp nem tudják megoldani szívesen segítünk.
Nem ígérjük, hogy kétszer fordulunk - tekintettel a találkozó "rövid" időtartamára - szeretnénk minél több időt Veletek tölteni.

Akik velünk szeretnének tartani kérjük emailben jelezzék a travelbus.mail@gmail.com címen, vagy a https://travelbus.hu/kirandulasaink/ oldalon a jelentkezési lap kiöltésével.

Kérjük vegyétek figyelemben, hogy mindössze 15 férőhely van a minibuszon.

A találkozó Gödöllőn 11:00 óra körül lenne - mi még nem voltunk itt - valahol a bejárat környékén, ahol nem zavarunk senkit.
A minibusz reggel 9:00 órakor várja a visszaigazolt jelentkezőket a "régi" megszokott indulási helyünkön a Mogyoródi út és Hungária körút sarkán található murvás parkolóban.

A szállítás díjtalan, mint ahogy az egész napi program is.

Mindenkit sok-sok szeretettel várunk és alig várjuk a viszontlátást!

 

Jelentkezni a travelbus.mail@gmail.com email címen lehetséges

vagy

a Jelentkezem gomb segítségével

Az alábbi ábra segítségével helyet lehet választani, de persze nem kötelező. A szabad helyeket kirándulásonként a szabad helyek száma alatt felsorolva lehet látni.

Ahol több a szabad ülés, mint a jelentkezők száma (nem elírás), ott a jelentkezők nem jelölték meg hová szeretnének ülni.

A jelentkezéseket sorban dolgozzuk fel, így előfordulhat, hogy a választott helyre korábban már jelentkeztek, de a weboldalon ez még nincs módosítva. Kérünk Benneteket ezt is vegyétek figyelembe.

A helyfoglalása csak a regisztrációs díj beérkezését követően végleges. Kivétel, ha a jelentkező rendelkezik a TravelBus utazókártyán elegendő (3500) ponttal.