kirandulas_20230410

Vissza az Utazás ajánlatokhoz

 

Szabad helyek száma: 15

Jelenlegi létszám: 11 fő

 

Egy kicsit bajban voltunk a szervezést illetően, mivel a látogatóközpont még mindig semmilyen információt nem adott meg a Szeri-Húsvéti programmal kapcsolatban sem telefonon, sem a weboldalukon.

Terveink szerint 10 óra tájékán érkezünk, a jegyvásárlást követően több helyszínen lesz lehetőségünk nézelődni.

A következő jegytípusokat lehet megvásárolni:

- Belépő jegy

Teljes árú: 3.500 Ft

Kedvezményes (6-26 és 62-70 korosztályig): 1.750 Ft

6 éves korig és 70 év felett: díjmentes

- Feszty jegy, mely tartalmaz egy Park belépőt és egy Feszty-körkép belépőt

Teljes árú: 4.000 Ft (csoportunknak 15 fő-től 3.600 Ft)

6 éves korig díjtalan

- Extra jegy: tartalmaz egy Park belépőt, egy Feszty-körkép belépőt, egy filmvetítést (Szer története, Magyarország történelme 3D-ben)

0-6 éves gyermek részére a belépés ingyenes.

Teljes árú: 4.600 Ft

Helyszínek:

Árpád-emlékmű

Rotunda

Szer monostora

Szeri Gyógynövényház és kert

Csete jurták

Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény

Látogatóközpont

Nomád Park

A skanzen utcáján sétálva húsvéti tojásfestés, ételszentelés, régimódi locsolkodás, lovaskocsizás, népzene (egész nap: POR együttes) és néptánc vár bennünket. A Nomád Parkban X. századi tevékenységeket próbálhatunk ki, lőhetünk íjjal, emellett lesz nemezelés és szalagszövés is. A Lovaspályán a Lovasbemutató keretén belül megismerhetjük a nomádok félelmetes harcmodorát, fegyvergyakorlatait és lovasjátékait.

Kézműves portákon nézelődhetünk, talán ki is próbálhatjuk kézügyességünket.

A skanzen területén 12 óra körül kezdődik a hagyományos húsvéti locsolkodás és a hagyományok bemutatása.

Szeri Gyógynövényház és kert:

Gyógynövényből készült teák kóstolója és ismertetője

és ... a részletes program ismeretének hiányában talán még sok más érdekesség.

Az indulás a XIV. kerület Mogyoródi út és a Hungária körút sarkán lévő murvás parkolóból lesz reggel 7:30 órakor. (Részletes térképet a TravelBus.hu oldalon, a Kirándulásaink menü pontban találtok).

Az egész napos autóbuszbérlés díja: 11.000 Ft személyenként, mely az oda és a visszautat tartalmazza, de további költségeket nem.

Az autóbuszbérlés regisztrációs díja 5.000 Ft személyenként és része a kirándulás árának. A fennmaradó összeget akár utalva, akár a kirándulás alatt készpénzben is ki lehet fizetni.

Nagyon fontos! 

Kérjük, hogy a regisztrációs díjat, csak a jelentkezésetek visszaigazolását követően utaljátok!!! Kérünk Benneteket továbbá, hogy az utazási költségen kívül egyéb összeget NE utaljatok!

A regisztrációs díjat legkésőbb az eseményt megelőző 4. munkanapig szükséges kiegyenlíteni, a jelentkezés csak akkor minősül véglegesnek, ha a regisztrációs díj kiegyenlítésre került. Ezt postai, vagy banki úton is lehet utalni az alábbi számlára:

Travel-Bus Bt.

Bankszámla szám:

OTP 11717009-21414343-00000000

Utalás esetében kérjük a megjegyzés rovatban tüntessétek fel a kirándulás pontos dátumát és a jelentkező nevét, amennyiben az eltér a számla tulajdonosától. Az összeg beérkezését követően emailben elektronikus számlát küldünk, mely igazolja a befizetést.

Bővebb információt a https://travelbus.hu/utazasi_feltetelek/ címen olvashattok!

Regisztrációt kezdeményezni jelentkezési lap segítségével lehet melyet megtaláltok a szabad hellyel rendelkező kirándulások leírása felett, vagy www.travelbus.hu oldalon a „jelentkezési lap” menüpont alatt is.

Kérjük jelentkezéskor vegyétek figyelembe, hogy nem tartózkodunk folyamatosan a számítógép közelében, sőt igen gyakran kirándulunk. Ebből kifolyólag a jelentkezések feldolgozása 1-3 napot is igénybe vehet. Kérjük a türelmeteket!

Kérünk Benneteket, hogy egy jelentkező egyszerre maximum 3 személyt regisztráljon! Erre sajnos a csoportos visszalépések miatt van szükség.

Végül továbbra is azt kérjük, hogy a jelentkezési lapon kívül egyéb módon ne jelentkezzetek (pl. Facebook Messenger, „Ott leszek” gomb, Esemény hozzászólás), mert ezeket később szinte lehetetlen visszakeresni és ráadásul nem mindig vesszük észre.

Várunk Benneteket szeretettel!

Jelentkezem a kirándulásra