kirandulas_20230321

Vissza az Utazás ajánlatokhoz

Szabad helyek száma: 0

Jelenlegi létszám: 26 fő

 

 

Az ENSZ Közgyűlés határozatának köszönhetően 2013-tól minden évben március 21-én világszerte az erdők és fák jelentőségéről emlékeznek meg az emberek. 193 tagállam támogatásával ezt az időpontot jelölték ki az Erdők Nemzetközi Napjává.

Tekintettel, hogy szinte egész évben az "entek" társaságát élvezzük, szeretnénk tenni értük, hogy ez a későbbiekben is így lehessen.

Ehhez a Ti segítségeteket is kérjük, takarítsuk ki az erdőt... amennyire lehetőségünk engedi!

A kiránduláson való részvétel díjmentes, ezért egy nem túl távoli helyszínt választottunk a Pilisben, a Dera szurdokot. Többször jártunk már itt, még piknikeztünk is a csapattal. Most is ez a tervünk, kiegészítve egy kis sétával a szurdokban, ahol közben összeszedjük a nem odavaló dolgokat. Az összegyűjtött szemetet természetesen elszállítjuk és gondoskodunk, hogy a megfelelő helyére kerüljön.

Munkánk végeztével egy kis sütögetést terveztünk a szurdok tisztásán kialakított tűzrakóhelyeken. Hozunk szalonnát, krumplit, hagymát, kenyeret és ki-ki amit szeretne.
Amikor elhagyjuk az erdőt természetesen rendet hagyunk maguk után.

ERRE A KIRÁNDULÁSRA BÁRKI CSATLAKOZHAT HOZZÁNK, A BUSZON A LÉTSZÁM FÜGGVÉNYÉBEN, DE SZERETETTEL VÁRJUK AZOKAT IS, AKIK SAJÁT JÁRMŰVEL VELÜNK TARTANÁNAK.

Ez nem jótékonysági szervezés, ez minden erdőnek jár, az év minden napján!

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a buszon a létszámunk korlátozott, maximum 26 fő lehet, így a további csatlakozni szándékozóknak az utazást egyéb módon kellene megoldani.

Az indulás a XIV. kerület Mogyoródi út és a Hungária körút sarkán lévő murvás parkolóból lesz reggel 8:00 órakor. (Részletes térképet a TravelBus.hu oldalon, a Kirándulásaink menü pontban találtok).

A részvétel jelentkezéshez kötött, de díjmentes!

Sok-sok szeretettel várunk Benneteket!

Jelentkezem egy másik kirándulásra