Testimonials

Travel-Bus Bt.

buszbérlés árak

16+1 személyes (16 utas) Mercedes Sprinter légkondicionált minibusz bérlés belföldre, külföldre sofőrrel:

Bruttó kilométerdíj: 180 Ft/km, óradíj: 5000 Ft/óra

A buszbérlés minimum kilométer egynapos belföldi utazás esetén 150 km, vagy minimum óradíj 4 óra.

 

A fenti árak az autópálya, fizetős utak, komp, parkolás, belépők, behajtási engedély felmerülő díjait nem tartalmazzák, ezek a megrendelőt terhelik. 

 

  • Többnapos (amikor a minibusz éjszakára nem tér vissza a telephelyre) és külföldi utaknál a minimális távolság 180 km naponta, az ennél kevesebb megtett kilométer esetében 8 órának megfelelő (bruttó 40.000 Ft) díjat számítunk fel.

 

  • Minibusz bérlés Budapest területén történő kiállásokra 15-15km-t, de 250 kilométert meghaladó megrendelések esetében ki- és beállási díjat NEM számolunk fel. Több felvevő cím esetében a kiinduló pont mindig az első címtől számít.

 

  • Áraink előzetes, vagy egyedi megállapodás esetében természetesen eltérhetnek a leírtaktól.

 

Díj kiegyenlítési lehetőségek, feltételek:

 

  • Árajánlat kérésekor mindig úgy történik a kalkuláció, hogy az már tartalmazza az esetleges egyéb (utazással kapcsolatos) összes költséget, így az ajánlatban szereplő végösszeget egyéb „meglepetések” már nem terhelik.

 

  • Belföldi utazás minibusszal: ilyenkor előleget szükséges fizetni, melynek összege az árajánlatban szereplő végösszeg 40%-a. A megrendelés lemondása a megrendelés időpontját megelőző 7. napon kívül díjmentes, 4-6 nap között az előleg 50%-a visszatérül, a 3 napon belüli lemondás esetén az előleg teljes összegét visszatartjuk.
  • Készpénz fizetés esetében a díj kiegyenlítése a számla átvételekor, banki átutalás esetében a számlán feltüntetett lejárati időpontig történik. A több mint 24 órával korábban történő előre utalás esetén – amennyiben a megrendelés meghaladja a minimum óra-, vagy kilométer díjak másfélszeresét (6 óra, vagy 300 km) a teljes fuvardíj 10 %-a a megrendelő kedvezménye!

 

  • Külföldi utazás esetén szintén előleget szükséges fizetni. Az előleg a teljes tervezett kilométer díjának 50%-a, mely a szállítás befejeztével részét képezi a teljes utazás fuvarköltségének, abba beleszámítandó.

 

A megrendelés lemondása a megrendelés időpontját megelőző 14. napon kívül díjmentes, 8-13 nap között az előleg 50%-a visszatérül, a 7 napon belüli lemondás esetén az előleg teljes összegét visszatartjuk.

 

Az autóbusz vezetőjének az éjszakai szállást és napidíjat (40 euro) biztosítani kell, azonban az étkezések költsége nem terheli a megrendelőt, vagy levonandó a napidíjból (10-30-30% arányban)

 

Szolgáltatásunk egyelőre alanyi ÁFA mentes, így megrendelőinkre ez a költség sem hárul.

.

  • Fontos! A törvény (561/2006 EK rendelet) által előírt vezetési és pihenő idő az alábbi feltételekhez kötött, melyet a megrendelés teljesítése során figyelembe kell venni:
  • Az autóbuszvezető naponta 9 órát vezethet, de egyhuzamban egyszerre maximum 4 és fél órát. Ezt egy 45 perces (vagy két: 15 és 30 perces) pihenő beiktatásával szükséges megszakítani. A napi pihenő idő 11 óra (de minimum 9 óra) kell, hogy legyen a leállástól a következő napi indulásig.

Kérjen árajánlatot emailben